Rahakassa “Nimetäht”

29,0032,00

Igal lapsel võiks olla oma kassa, kuhu koguda raha oma unistuste täitumiseks. Rahakassa “Nimetäht” kujutab endas lapse eesnime esimest tähte. Valikus on kõik eesti tähestiku tähed. Lisaks on võimalik rahakassa muuta veelgi isikupärasemaks, lisades sellele lapse nime.

Tootekood: MRL4001 Kategooria: Sildid: , , , ,

Igal lapsel võiks olla oma kassa, kuhu koguda raha oma unistuste täitumiseks. Rahakassa “Nimetäht” kujutab endas lapse eesnime esimest tähte. Disaini valikus on kõik eesti tähestiku tähed. Lisaks on võimalik rahakassa muuta veelgi isikupärasemaks, lisades sellele lapse nime. Nimi graveeritakse rahakassa eesmise külje pleksiklaasile.

Meie rahakassa “Nimetäht” on suurepärane sisustuselement lastetuppa, olles nii praktiline kui ka dekoratiivne. Omades rahakassat, õpivad lapsed juba varases eas raha säästmise tähtsust. Et ei tekiks kiusatust raha liiga vara kassast välja võtta, ei ole kassal selleks eraldi ava, vaid raha kättesaamiseks tuleb eemaldada esiklaas – see käib väga lihtsalt kruvidega lahti ning samuti käib lihtsalt tagasi, et laps saaks uute unistuste püüdmiseks raha koguma hakata.

 

Iga toode on valminud käsitööna, mistõttu toodete mõõdud võivad veidi varieeruda.

Toodet puhastada niiske lapiga.

Valmistatud Eestis.

 

Järeltellitav toode! Pärast tellimuse tasumist toote valmistamise aeg 7 päeva + tarne.

 

  • Mõõtmed: kõrgus 20 cm
  • Materjal: tamm ja pleksiklaas
  • Viimistlus: lakk
  • Vanus: 36M+
  • Standard: EN-71-1-2-3

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Rahakassa “Nimetäht””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ostukorv
Rahakassa “Nimetäht”
29,0032,00Vali
Scroll to Top